Pinpon topuyla mastürbasyon yaparken öldü

ChatGPT CEO’su, en büyük korkusunu paylaştı: Dünyaya önemli zararlar verme ihtimalimiz
17 Mayıs 2023
‘ABD’nin Ukrayna’ya dönük askeri yardımları ağustos ayından sonra kesilebilir’
17 Mayıs 2023

Çekya’da elektrikli masaj aletiyle mastürbasyon yapan bir kişi, elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Adı açıklanmayan kişiyle ilgili otopsi raporu Legal Medicine adlı hakemli bilimsel dergide yayımlandı.

Independet Türkçe’de yer alan habere göre, Hradec Králové Üniversite Hastanesi’nden doktorların hazırladığı raporda, ailesiyle yaşayan adamdan haber alınamadı. Çocuklarının odasının kapısını açamayan ailesi, itfaiyeyi aradı. Aile bunun ardından oğullarının cansız bedeniyle karşılaştı.

Vaka raporunda, “kadın mayosu” giydiği görülen adamın bacaklarının, gövdesinin ve boynunun kayışlarla sıkıca bağlandığı ifade edildi. Cesedin yanında elektrikli masaj aleti bulundu. Adamın penisinin birkaç santim bölgesindeki yanıklar, masaj aletinin vücudun bu bölgesinde kullanıldığı fikrini akıllara getirdi. Test edilen cihazın fişe takılıyken arızalandığı belirlendi. Hradec Králové’deki doktorlar, adamın elektrik çarpmasından öldüğüne hükmetti.

Daha sonra yapılan otopside, adamın bağırsaklarında “tuhaf bir yabancı cisim” tespit edildi. Doktorlar bunun üzerinde kurbanın adının yazdığı bir etiketin yapıştırıldığı, yarı saydam plastik kutu içinde süslü bir prezervatif olduğunu bildirdi. Prezervatifin uzunluğunun 5,5 santimetre olduğu kaydedildi.

Kurbanın rektumunda yaklaşık 9 santimetre uzunluğunda “üzerinde streç filmle yerleştirilmiş pinpon topunun olduğu yuvarlak ve plastik bir silindir” de bulundu. Uzmanlar kurbanın iç organlarında tıkanıklık yaşadığını, sıvı birikmesi sebebiyle akciğer ve beyninde şişlik meydana geldiğini bildirdi.