Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor?

Gazzeli çocuklar Mısır askerlerine seslendi: Bize silah verin
14 Şubat 2024
14 Şubat Çarşamba Antalya elektrik kesintisi
14 Şubat 2024

Televizyon tarihine 97 bölümüyle damga vuran Kurtlar Vadisi dizisi, tekrar sevenleriyle buluşuyor. İzleyicisi için hazırlanan dizinin Acun Ilıcalı’nın platformunda yayınlanacağı kulislerde konuşuluyor.

Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor?

2003 yılında ilk bölümü yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisinin 2024 yılında tekrar izleyicisiyle buluşması planlanıyor. Kaos dizisinde yine Necati Şaşmaz, “Polat Alemdar” rolüyle boy gösterecek. Dizinin yayın tarihi konusunda henüz net bir açıklama yapılmadı. Açıklama yapıldığında haber sitemizden detayları öğrenebilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda?

100 ülkede büyük ses getiren Kurtlar Vadisi dizisinin yeni versiyonu Kaos, Acun Ilıcalı’nın platformu olan EXXEN’de yayınlanacak. Televizyon hayatına Show TV ile başlayan dizi 4.sezonda Kanal D’ye satıldı ve son sezonunu yayınlayarak final yaptı. 97. bölümde son bulan dizinin yeni konularla izleyicisinin karşısına çıkması bekleniyor.

Kurtlar Vadisi Kaos oyuncuları kimler?

Dizinin oyuncularının aynı kişilerden oluşan bir kadroyla tamamlanması bekleniyor. Necati Şaşmaz’ın başrolde olacağı dizinin oyuncu kadrosunda; Erhan Ufak, Serdar Akkaya, Erkan Sever, Hakan Boyav ve Ayşegül Çınar gibi isimlerin yer alacağı bildirildi.

Kurtlar Vadisi ne zaman başladı?

%94 oranında beğenilen kurtlar vadisi dizisi 15 Ocak 2003 tarihinde Show TV’de yayın hayatına başladı. 4 sezon 97 bölüm yayınlanan dizi 29 Aralık 2005 tarihinde final yaparak sona erdi. Dizinin senaryosunu; Ahmet Yurdakul, Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Mehmet Turgut yazmıştı. Yeni dizi Kurtlar Vadisi Kaos’un da bu ekipteki senaristlerle yazılacağı tahmin ediliyor. Çok sevilen dizinin 2007 yılında Kurtlar Vadisi Terör ve 2007-2016 yıllarında Kurtlar Vadisi Pusu adında uyarlamaları oldu.