War Thunder, Türk Ordusunun Cesaretini Yeni Kısa Filmiyle Onurlandırdı

Twitter alternatifi T2, gözünü mavi tikini kaybedenlere dikti
4 Nisan 2023
BlackBerry telefonların efsane klavyesi, harici klavye olarak satışa çıktı
4 Nisan 2023

Gaijin Entertainment, popüler çevrimiçi askeri aksiyon War Thunder oyunu için yeni bir kısa film yayınladı. “Moments of Valor: Türkiye” adı verilen kısa filmde, Türk hava ile kara kuvvetleri tarafından kullanılan tanklara, savaş uçaklarına ve helikopterlere odaklanan yeni oyun içi içeriğe yer veriliyor.

700 binden fazla Türk oyuncu tarafından oynanan War Thunder oyun motoru kullanılarak hazırlanan kısa filmde, son teknoloji T129 ATAK helikopterleri gibi Türk askeri araçları sahnelenirken, Türk mühendislerinin askeri havacılık dünyasına katkılarını vurgulanıyor ve War Thunder’ın oyunculara sunduğu oynayış deneyiminin özü de aktarılıyor.

Filmle birlikte Türk T129 ATAK helikopterleri de oyun mağazasında geçici olarak kullanıma sunuldu, Leopard 2A4 tanklarının ve F-5 savaş uçaklarının premium versiyonları Türk ordusu
kamuflajlarına kavuştu. Bu seçenekler, Türk oyuncuların araçlarını daha fazla kişiselleştirmelerine
ve milli gururlarını sergilemelerine olanak tanıyacak.

T129 ATAK helikopteri, A129 Mangusta’nın yerli olarak tasarlanıp üretilen bir çeşidi olurken, taarruz, silahlı keşif, hassas vuruş ve derin taarruz görevleri için optimize edilmiştir. Nisan 2014’te Türkiye’de hizmete girdi ve o zamandan beri Filipin Hava Kuvvetleri tarafından da aktif görev alıyor.

Gaijin Entertainment CEO’su Anton Yudintsev, hazırladıkları kısa filmle ilgili olarak, “Gaijin’de her ülkedeki oyuncularımızı önemsiyor ve onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz,” dedi: “Türk oyuncularımızla ilişkilerimizi güçlendirmeyi ve onlara yeni ve heyecan verici içerikler sunmayı umuyoruz.”

War Thunder ücretsiz bir oyun, ancak çeşitli oyun içi içerikler Gaijin aracılığıyla kullanıma
sunuluyor. Oyunun banka ve kredi kartları, banka havaleleri, mobil ödemeler, ön ödemeli kartlar ve daha fazlası dahil olmak üzere her türlü ödeme seçeneğini destekleyen çevrim içi mağazası oldukça
zengin olurken, Gaijin Entertainment, Türk oyuncuların War Thunder’dan keyif almasını
kolaylaştırmak ve fiyatları daha uygun ve öngörülebilir kılmak için Gaijin’de bölgesel Türkiye
fiyatlandırmasını da tanıttı. Uluslararası oyuncular arasından, bölgesel fiyatlara geçiş, oyun içi öğelerin çoğunu ABD veya AB’ye kıyasla Türk oyuncular için yaklaşık olarak 2 kat daha ucuz hale getirecek. Yeni fiyatlar halihazırda mağazada mevcut durumda.

War Thunder, şu anda PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X|S’de Türkçe dahil 18 dilde mevcut. Oyun, dünya çapında 70 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyor ve bir Avrupa oyun şirketi olan Gaijin Entertainment’ın Macaristan’daki genel merkezinde geliştirildi.

Oyun hakkında daha fazla bilgi için www.warthunder.com adresindeki resmi web sitesini ziyaret
edebilirsiniz.